Cruisereiziger

Harwich

Harwich

Aanlegplaats

De cruise terminal van Harwich ligt aan de kade naast de ferry terminal van Harwich.  De cruiseterminal ligt praktisch naast het treinstation Harwich International en de ferryterminal van Stena Line (Harwich-Hoek van Holland en v.v.). De cruiseterminal bestaat uit een wachtruimte met gratis magazines om te lezen, een café voor drankjes en snacks en uiteraard de ruimte om in te checken.

Hoe naar Londen?

De gemakkelijkste manier om naar Londen te komen is met de trein. Het treinstation ligt naast de cruiseterminal en ligt op nog geen een minuut lopen. Iedere ochtend vertrekt in ieder geval 1 rechtstreekse trein naar Londen Liverpool Station.Gedurende de dag zijn er treinen naar onder andere Manningtree waar overgestapt kan worden op treinen naar Londen. Een enkeltje kost 30 pond. Een andere manier om in Londen te geraken is met de taxi waarvan er genoeg staan bij de cruiseterminal. De prijs voor een taxi naar Londen begint ongeveer bij 120 pond. Klik hier voor een overzichtskaart van het havengebied. Boek snel je transfers vooruit én goedkoper:
 

Bezienswaardigheden/excursies in Harwich

Met de trein bereik je in drie minuten het stadje Dovercourt waar een winkelgebied is en een strand met twee oude ijzeren vuurbakens/torens op het strand. Nog een klein stukje verder met de trein vind je Harwich Town met een oud gedeelte waar je huizen ziet van 1400. In de cruiseterminal staat op een informatiebord uitgebreide informatie over hoe je precies in Harwich moet komen en wat daar te zien is.

Wil je ook een cruise maken naar Harwich? Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Captain Cruise Corendon – Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

 
Voor meer info over Harwich  ga je naar de Harwich Tourist Information
Lees meer over deze bestemming in de cruiseblog van de Celebrity Infinity.

Lees het laatste cruisenieuws over Harwich

Terug naar Bestemmingen – Groot-Brittannië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *