Apps over cruisen

image001De wereld van de telefonie en internet biedt veel informatie over cruisen. Op mobiele telefoons kan je zogenaamde ‘apps’ downloaden met allerlei informatie. Afgelopen week heb ik zelf de nieuwe app gedownload van Costa Cruises. Je vindt er informatie over de cruiseschepen, foto’s en plattegronden. Enkele andere cruisemaatschappijen hebben ook apps, zoals bijvoorbeeld Aida Cruises, TUI Cruises, NCL, Royal Caribbean en Seadream. Overigens zijn er voor de iPhone meer apps te vinden dan voor de Android telefoons.

Een aantal rederijen komt met eigen apps voor als je aan boord bent, zoals Norwegian Cruise Line, Costa Cruises, Aida Cruises of MSC Cruises. Deze apps bieden steeds meer voordelen:

  • je kunt excursies boeken via de app
  • het programma van die dag bekijken en je favorieten aangeven
  • openingstijden van de restaurants bekijken
  • en zelfs je boordaccount (rekeningen) nakijken.

Tot slot, wanneer ik me verveel, gebruik ik graag de verschillende apps met cruisecams. Heerlijk om even mee te genieten van de cruiseschepen in het Caribisch gebied of Alaska 🙂

De apps zijn verkrijgbaar in de iPhone App Store via je mobiele telefoon met internetverbinding of in Google Play voor Android.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​