Apps over cruisen

image001De wereld van de telefonie en internet biedt veel informatie over cruisen. Op mobiele telefoons kan je zogenaamde ‘apps’ downloaden met allerlei informatie. Afgelopen week heb ik zelf de nieuwe app gedownload van Costa Cruises. Je vindt er informatie over de cruiseschepen, foto’s en plattegronden. Enkele andere cruisemaatschappijen hebben ook apps, zoals bijvoorbeeld Aida Cruises, TUI Cruises, NCL, Royal Caribbean en Seadream.Aan boord

Een groot aantal rederijen heeft eigen apps voor als je aan boord bent, zoals Norwegian Cruise Line, Costa Cruises, Aida Cruises of MSC Cruises. Deze apps bieden steeds meer voordelen:

  • je kunt excursies boeken via de app
  • het programma van die dag bekijken en je favorieten aangeven
  • openingstijden van de restaurants bekijken of een restaurant reserveren
  • een plattegrond opvragen van het schip en precies kijken waar je bent
  • en zelfs je boordaccount (rekeningen) nakijken.

Wegdromen

Tot slot, wanneer ik me verveel, gebruik ik graag de verschillende apps met cruisecams. Heerlijk om even mee te genieten van de cruiseschepen in het Caribisch gebied of Alaska 🙂

De apps zijn verkrijgbaar in de iPhone App Store via je mobiele telefoon met internetverbinding of in Google Play voor Android.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)