Video: Seabourn Pride in Delfzijl

Vandaag bezocht de Seabourn Pride op haar cruise Delfzijl. Het kleine luxe cruiseschip (gebouwd 1988, 208 gasten) van Seabourn vaart nog een jaar voor de cruisemaatschappij, daarna gaat ze over naar Windstar Cruises. (lees ook: Seabourn Pride gaat bij Windstar Cruises verder als Star Pride) Het bezoek duurde van ‘s ochtends vroeg tot halverwege de middag. De cruise is 27 mei 2013 in Antwerpen begonnen, daarna bezochten de passagiers Amsterdam en Delfzijl. Hamburg, Ronne (op Deense eiland Bornholm) Visby (Zweden), St. Petersburg, Tallinn, Sassnitz en Copenhagen staan ook nog op het programma.

Delfzijl kreeg vorig jaar het cruiseschip MS Hanseatic (14 september 2012) op bezoek. De komst van de Seabourn Sojourn (mei 2012) ging helaas niet door vanwege een lage waterstand, het schip week uit naar Eemshaven. Voor 2014 staat (voor zover bekend) nog geen ander cruiseschip gepland.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)