Princess Cruises en Seabourn annuleren ook Egypte

Seabourn Legend

Volgens Cruisecritic kunnen we een aantal rederijen aan het rijtje toevoegen dat Egypte niet meer aandoet met hun cruiseschepen. Ook Princess Cruises en Seabourn Cruise Line hebben besloten vanwege de politieke onrust in het Egypte de havens van Alexandrië, Safaga, Hurghada, Luxor en Sharm El Sheikh te annuleren. De beide rederijen bezoeken in plaats daarvan alternatieve havens.

  • Pacific Princess vervangt Alexandrië (1 en 2 aug.) voor Santorini en Corfu
  • Dawn Princess vervangt Safaga, Alexandrië en Sharm el Sheik tijdens verschillende cruises voor Ashdod en Kreta.
  • Seabourn Legend (Alexandrië, Hurghada, Sharm El Sheikh, Safaga en Luxor) en de Seabourn Odyssey (Hurghada, Safaga) laten talloze havenstops vervallen. Ze hebben nog niet bekend gemaakt wat de alternatieve stops gaan worden.

Met dit besluit volgen ze Thomson Cruises, MSC Cruises en AIDA cruises (AIDAdiva) die beide eerder al de havenstops in Egypte annuleerden. Thomson Celebration deed Alexandrie en Port Said niet meer aan, in plaats daarvan ging het schip naar Kreta en Haifa (Israël). De MSC Armonia gaat haar complete vaarschema veranderen naar de Canarische Eilanden. De AIDAdiva vervangt Port Said voor het Israëlische Ashdod.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.