Fotoreportage: Oasis of the Seas in Southampton

Cruisereiziger stapte dinsdag op uitnodiging van Royal Caribbean International aan boord van de Oasis of the Seas voor een overtocht van 1 nacht naar Southampton. Vandaag het afscheid van de Oasis of the Seas in Southampton.

Lees ook:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

One thought on “Fotoreportage: Oasis of the Seas in Southampton

  • 17 oktober 2014 om 20:59
    Permalink

    Miriam, wat heb je weer mooie foto’s gemaakt, geweldig! Bedankt

Reacties zijn gesloten.