Cruisereiziger
FotoreportageScheepsbezoek

Fotoreportage: Regal Princess in Rotterdam

Regal Princess is het nieuwste schip (2014) van Princess Cruises en bezocht vandaag Rotterdam. Het schip vertrok 17 april vanuit Fort Lauderdale, Florida voor een 14 daagse transatlantische cruise. De Regal Princess  is via Ponta Delgada, Cherbourg, Zeebrugge en Rotterdam onderweg naar haar zomerthuishaven Kopenhagen waar ze talloze cruises gaat maken in het Baltische gebied. Hierbij alvast de eerste indrukken van het schip.

Lees meer in Rondleiding op de Regal Princess

Lees meer over het schip in Rondleiding op de Regal Princess

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 gedachten over “Fotoreportage: Regal Princess in Rotterdam

  • Miriam.
    Wat bof jij maar met zo een baan! Geweldig mooi schip en wat een prachtige foto’s
    Bedankt hiervoor, ik heb genoten .
    groetjes Aad

  • Bedankt Aad, leuk om te lezen/horen. 🙂 Het is inderdaad een prachtig schip!

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger