Royal Caribbean schaft Dynamic Dining af

American Icon aan boord Anthem of the Seas
American Icon aan boord Anthem of the Seas

Royal Caribbean zal vanaf 27 november definitief afscheid nemen van het Dynamic Dining concept aan boord van haar cruiseschip Anthem of the Seas. De reden voor dit besluit is volgens de Amerikaanse rederij dat uit feedback van passagiers is gebleken dat zij een voorkeur hebben voor een concept dat traditionele dinerzittingen combineert met meer flexibiliteit. Er wordt daarom overgestapt op het My Time Dining concept met traditionele en flexibele opties. Daarnaast worden nieuwe, verbeterde dinermenu’s geïntroduceerd. Tevens zullen vanaf 27 november 1 of 2 formele avonden, afhankelijk van de lengte van de cruise, worden georganiseerd.

In het Dynamic Dining concept konden gasten elke avond kiezen uit een combinatie van gratis en betaalde (specialiteiten)restaurants. Er waren daarbij geen vaste dinertijden, geen vaste tafelzitting en geen verplichte formele avonden. Het flexibel dineren binnen het My Time Dining biedt gasten de mogelijkheid om dagelijks hun favoriete tijdstip en tafelgenoten te kiezen tussen 18:00 en 22:30 uur op dek 4 in American Icon en Silk. De traditionele optie bestaat uit de keuze tussen een vroege of late zitting en biedt meer consistentie tijdens de gehele cruise. Deze manier van dineren is beschikbaar op dek 3 in Chic en The Grande.

De wijziging is van toepassing op alle cruises van zowel de Anthem of the Seas met vertrek op of na 27 november 2016 als cruises met vertrek op 23 november 2016 tot 14 april 2017 aan boord van de Ovation of the Seas. Alle boekingen op of na 27 november 2016 worden automatisch omgezet naar het nieuwe dinerprogramma met inachtneming van alle vooraf geselecteerde tijdstippen, grootte van de groep en andere bijzonderheden.
Het entertainment aan boord, zoals de tijdstippen van de shows, zullen worden afgestemd op de aangepaste dineropties. Daarnaast zullen de attracties iFly en North Star langer open zijn zodat meer gasten deze kunnen ervaren.

Boek nu een cruise op de Anthem of the Seas bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!