Fathom cruiseschip Adonia terug naar P&O Cruises

Rederij Fathom van Carnival Corporation stopt met cruises naar Cuba en de Dominicaanse Republiek. Fathom vaart sinds mei van 2016 wekelijks naar deze bestemmingen. In de afgelopen maanden hebben haar gasten geholpen bij het produceren en installeren van 730 waterfilters voor lokale families, het leggen van betonnen vloeren voor 40 woningen, het in de grond zetten van bijna 16.000 planten en het geven van 17.500 uren aan Engelse les voor zowel studenten als volwassenen.

Eerder deze maand kondigde Carnival aan dat deze bijzondere ‘Social impact’ excursies ook op schepen van AIDA Cruises, Carnival Cruise Line, Costa Cruises, Holland America Line, Princess Cruises en P&O Cruises geboekt konden worden. Rederij Fathom heeft deze week bekend gemaakt dat ze volgend jaar stopt met de Adonia, het enige schip in de vloot van Fathom. Dit R-klasse schip zal terugkeren naar P&O Cruises.

Een logische vervolgstap is dat Carnival met tenminste één ander cruiseschip Cuba wil gaan bezoeken. Welk schip dit zal worden is onbekend. Cuba zal hiervoor in ieder geval toestemming moeten geven.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)