MS Hanseatic langer in vloot Hapag-Lloyd Cruises

MS HanseaticHapag-LLoyd Cruises maakte vandaag bekend dat het MS Hanseatic langer in de vloot blijft, en wel tot eind september 2018. Later deze maand zal de rederij de nieuw ingeplande cruises bekendmaken. Oorspronkelijk zou de Hanseatic zes maanden korter bij Hapag-Lloyd Cruises varen. Het populaire vijf sterren expeditieschip wordt in 2019 vervangen door een van de twee nieuwe expeditieschepen die momenteel gebouwd worden. De eerste wordt opgeleverd in april 2019.

“We bereiden onze vloot voor op de toekomst met de twee nieuwe expeditieschepen. We zijn erg tevreden dat we het grote gat tussen de lancering van het eerste nieuwe expeditieschip beter kunnen overbruggen door de Hanseatic langer te charteren. Dit is de beste oplossing in termen van kostenbesparing en de beschikbaarheid van cruises voor onze gasten,” zegt Karl j. Pojer, CEO van Hapag-Lloyd Cruises.

Hapag-Lloyd Cruises introduceert de twee nieuwe vijf-sterren expeditieschepen in april 2019 en in oktober 2019. De twee schepen worden gebouwd door de Noorse werf VARD. Beide hebben plek voor maximaal 230 gasten. Op Antarctica cruises tot 199 gasten. De schepen worden voorzien van de hoogste ijsklasse voor passagiersschepen.

Cruises op het MS Hanseatic zijn onder andere boekbaar bij:

Waterproof Cruises & ExpeditionsCaptain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)