MS Hanseatic langer in vloot Hapag-Lloyd Cruises

MS HanseaticHapag-LLoyd Cruises maakte vandaag bekend dat het MS Hanseatic langer in de vloot blijft, en wel tot eind september 2018. Later deze maand zal de rederij de nieuw ingeplande cruises bekendmaken. Oorspronkelijk zou de Hanseatic zes maanden korter bij Hapag-Lloyd Cruises varen. Het populaire vijf sterren expeditieschip wordt in 2019 vervangen door een van de twee nieuwe expeditieschepen die momenteel gebouwd worden. De eerste wordt opgeleverd in april 2019.

“We bereiden onze vloot voor op de toekomst met de twee nieuwe expeditieschepen. We zijn erg tevreden dat we het grote gat tussen de lancering van het eerste nieuwe expeditieschip beter kunnen overbruggen door de Hanseatic langer te charteren. Dit is de beste oplossing in termen van kostenbesparing en de beschikbaarheid van cruises voor onze gasten,” zegt Karl j. Pojer, CEO van Hapag-Lloyd Cruises.

Hapag-Lloyd Cruises introduceert de twee nieuwe vijf-sterren expeditieschepen in april 2019 en in oktober 2019. De twee schepen worden gebouwd door de Noorse werf VARD. Beide hebben plek voor maximaal 230 gasten. Op Antarctica cruises tot 199 gasten. De schepen worden voorzien van de hoogste ijsklasse voor passagiersschepen.

Cruises op het MS Hanseatic zijn onder andere boekbaar bij:

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.