Franse brasserie Sel de Mer als pop-restaurant op 6 schepen Holland America Line

Holland America Line lanceert de Franse brasserie Sel de Mer dit jaar als pop-up restaurant in de Pinnacle Grill op zes cruiseschepen in haar vloot: MS Eurodam, MS Nieuw Amsterdam, MS Noordam, MS Oosterdam, MS Westerdam en MS Zuiderdam. Het nieuwe initiatief krijgt de naam Rudi’s Sel de Mer, ter ere van haar Masterchef en culinair consultant Rudi Sodamin, de bedenker van de populaire eetgelegenheid aan boord van het MS Koningsdam.

Rudi’s Sel de Mer bouwt voort op het succes van het concept sinds de lancering op het nieuwste cruiseschip van Holland America Line. Het pop-up restaurant krijgt een versie van het menu met klassieke Franse gerechten waaronder lokaal geproduceerde vis. Dit wordt geserveerd in een getransformeerde Pinnacle Grill met aangepaste inrichting, borden, menu’s en uniformen. Tevens verkrijgbaar zijn een speciaal ontwikkelde cocktail en een wijnmenu.

Rudi’s Sel de Mer wordt op elke 7-daagse cruise 1 keer aangeboden en 2 keer op cruises langer dan 10 dagen. Het pop-up restaurant maakt haar debuut in 2017 op 31 maart op het MS Nieuw Amsterdam, op 11 mei op het MS Oosterdam, op 24 mei op het MS Eurodam, op 12 juni op het MS Westerdam, op 2 oktober op het MS Noordam en 10 november op het MS Zuiderdam. Voor Rudi’s Sel de Mer wordt voor het diner een prijs berekend van 49 dollar per persoon.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!