MSC Meraviglia in 2019 als derde MSC schip naar Miami

MSC Cruises heeft in Amerika tijdens de Seatrade Cruise Global beurs bekendgemaakt dat hun nieuwste schip in 2019 naar Amerika gaat. De MSC Meraviglia (5700 passagiers) wordt in juni van dit jaar opgeleverd, en zal eerst twee jaar in Europa blijven. Pas in het winterseizoen 2019/2020 krijgt ze als thuisbasis Miami van waaruit het cruiseschip een jaar lang gaat varen. Daarmee zegt MSC Cruises drie schepen toe aan het Noord-Amerika continent. De MSC Seaside (4000 passagiers) en de MSC Divina (4000 passagiers) gaan ook in het winterseizoen 2019/2020 vanuit Miami varen. De capaciteit voor MSC in Noord-Amerika zou dan uitkomen op 13.700 passagiers.

Na het winterseizoen zal de MSC Divina terugkeren naar de Middellandse Zee voor het zomerseizoen 2020 in Europa.

De MSC Meraviglia vaart in haar eerste zomer, herfst en winter 2017, routes in de Middellandse Zee naar Genua, Napels, Messina, Valletta (Malta), Barcelona en Marseille. Opstappen kan in meerdere havens. Cruises zijn boekbaar vanaf €385 euro bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravelstore

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)