Holland America Line introduceert nieuw Elite drankpakket


Holland America Line maakte vandaag bekend dat een nieuw drankpakket, het Elite Beverage Package, verkrijgbaar zal zijn. Cruisegasten aan boord kunnen in dit drankpakket genieten van klassieke cocktails van Master Mixologist Dale DeGroff zoals de The Ritz Cocktail, The Hemingway Daiquiri en de speciale Alaska cocktail Midnight Sun.

“Voor veel gasten, is er niets lekkerders dan genieten van een handgemaakte cocktail voor het diner of na een lange dag aan wal,” zegt Orlando Ashford, president van Holland America Line. Het Elite Beverage Package omvat premium merken sterke drank, cocktails, wijn, bier, koffie, non-alcoholische drankjes, flessen water en softdrinks tot een waarde van $15 per stuk.  Op de Koningsdam (en Nieuw Statendam) omvat het pakket ook de zelftapmachine van Coca Cola met meer dan 100 unieke Coca-Cola smaken. De prijs van het Elite drankpakket is $54.95 per persoon per dag.

Holland America Line heeft tevens een promotie voor het bestaande Signature drankpakket bekendgemaakt. Bij het vooraf online boeken van het Signature drankpakket ben je geen $49.95 per persoon per dag kwijt, maar slechts $44.95 per persoon, per dag. Het Signature drankpakket bevat een standaard selectie van wijn, bier, sterke drank, frisdrank, koffie en cocktails tot een waarde van $8 per stuk.

Andere bestaande drankpakketten zijn het Quench Beverage Package, met daarin onbeperkte non-alcoholische drankjes, fruitsap, fles water, non-alcoholische cocktails en bier en specialiteitenkoffie. Dit pakket kost $17.95 per persoon, per dag.

Het Coca-Cola pakket omvat ongelimiteerde softdrinks voor $8.00 per person per dag. Op de Koningsdam biedt dit pakket meer dan 100 maken op de Coca Cola zelftapmachine. Ook biedt Holland America Line een waterpakket aan met 12 liter flessen water voor $32.

Tot slot is er een Cellar Master Package, dat bestaat uit vijf wijnen, een standaard wijnproeverij en een premium wijnproeverij, een Pinnacle Grill diner, een wijn cadeau set en een bijzondere HAL wijn cadeau. Dit bijzondere pakket kost vanaf $252 per persoon.

Meer informatie over drankpakketten lees je hier: Restaurants & drankjes op je cruise

Boek je Holland America Line cruise bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)