Empress of the Seas schrijft geschiedenis voor Royal Caribbean

De Empress of the Seas heeft zondag geschiedenis geschreven voor Royal Caribbean International. Het arriveerde als eerste cruiseschip in de vloot van de Amerikaanse cruisemaatschappij in Cuba. De hoofdstad Havana werd aangedaan tijdens een 6-daagse cruise die eerder deze week startte in Miami.

Op de route naar het Zuid-Amerikaanse land konden de gasten zich al in Cuba wanen. Van Cafe con Leche in Café Royal tot Salsa muziek, het schip organiseerde een variatie van activiteiten die in het teken stonden van het eiland, in combinatie met de kenmerkende Royal Caribbean activiteiten.

Het gerevitaliseerde Empress of the Seas krijgt binnenkort Tampa als thuishaven waarvandaan het in de zomer van 2017 diverse afvaarten vaart van 4 of 5 nachten waar Cuba in wordt aangeboden naast o.a. Key West (Fl) en Cozumel (Mexico). Tijdens enkele cruises zal er ook een overnachting plaatsvinden in Havana.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.