Norwegian Joy heeft eerste preview cruise achter de rug

Het in Duitsland gebouwde schip de Norwegian Joy, heeft na haar reis naar Shanghai in China, haar eerste (preview) cruise met gasten gehad. De Norwegian Joy is speciaal voor de Chinese cruisepassagier ontworpen. Op de preview cruise die op 10 juni vertrok uit Shanghai naar Japan, waren meer dan 1700 VIP gasten uitgenodigd. De reis ging naar de Japanse haven Kochi waarna het schip de volgende dag terugkeerde naar Shanghai.

De doopceremonie vindt plaats op 27 juni in Shanghai met een ongebruikelijke doop’moeder’. Namelijk de mannelijke artiest Wang Leehom. Na de doop vaart het schip het hele jaar door in China, eerst vanuit Shanghai en later vanuit Tianjin.

Norwegian Joy in Kochi:

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.