Cruisereiziger
AanmerenMaidencall

Norwegian Joy heeft eerste preview cruise achter de rug

Het in Duitsland gebouwde schip de Norwegian Joy, heeft na haar reis naar Shanghai in China, haar eerste (preview) cruise met gasten gehad. De Norwegian Joy is speciaal voor de Chinese cruisepassagier ontworpen. Op de preview cruise die op 10 juni vertrok uit Shanghai naar Japan, waren meer dan 1700 VIP gasten uitgenodigd. De reis ging naar de Japanse haven Kochi waarna het schip de volgende dag terugkeerde naar Shanghai.

De doopceremonie vindt plaats op 27 juni in Shanghai met een ongebruikelijke doop’moeder’. Namelijk de mannelijke artiest Wang Leehom. Na de doop vaart het schip het hele jaar door in China, eerst vanuit Shanghai en later vanuit Tianjin.

Norwegian Joy in Kochi:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)