Kiellegging van Spectrum of the Seas bij Neptun Werft

Woensdagmiddag heeft op de Neptun Werft de kiellegging plaatsgevonden van de Spectrum of the Seas (4200 passagiers). Al in augustus werd het eerste stuk staal gesneden op dezelfde werf. Het eerste blok staal van de Spectrum of the Seas van rederij Royal Caribbean werd vandaag officieel gevierd alsook het leggen van een munt. Samen met de Meyer Werft wordt het schip gebouwd die voortkomt uit de Quantum klasse (Quantum of the Seas).

De Neptun Werft, die een zeer nauwe samenwerking heeft met de grote Meyer Werft in Papenburg, bouwt momenteel voor de Spectrum of the Seas de onderdelen die samen de machinekamers vormen. De werf kan delen samenstellen die tot 140 meter lang en 42 meter breed worden.  Uiteindelijk zal het schip geconstrueerd worden uit 74 blokken. In het voorjaar van 2019 levert Meyer Werft het schip op.

Cruises op de Spectrum of the Seas zijn verkrijgbaar vanaf €452 bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)