Spaanse sterrenchef Freixa lanceert visrestaurant aan boord MSC Seaview

De eerder aangekondigde samenwerking van MSC Cruises met de Spaanse sterrenchef Ramon Freixa krijgt meer en meer gestalte. De Mediterraanse cruisemaatschappij heeft aangekondigd dat de Spanjaard zijn eerste restaurant op zee zal lanceren, exclusief aan boord van haar nieuwe vlaggenschip MSC Seaview. Ocean Cay by Ramon Freixa is een luxe vis- en schelpdierrestaurant met op het menu gerechten met verse ingrediënten. Tot de gerechten behoren o.a. verfijnde sint-jakobsschelpen ‘a la gallega’ met Iberische ham, fideua van koningskrab, gekonfijte eend en geroosterde zeebaars met rozemarijnzout.

Ook de internationale sterrenchef Roy Yamaguchi zal een eigen restaurant hebben aan boord van de MSC Seaview, de Asian Market Kitchen. Deze eetgelegenheid werd eerder al succesvol gelanceerd op de MSC Seaside. De gerechten zijn bereid met verse ingrediënten, geïnspireerd op de smaken uit Roy’s kindertijd die hij doorbracht in Hawaii en Japan.

Wil jij genieten van de gerechten van Freixa op de MSC Seaview in de Middellandse Zee? Vraag een offerte aan bij:

MSC Cruises Captain Cruise Cruisereizen Stip TUI

Bekijk het schip op ons Youtube kanaal:

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!