Duitse A-Rosa vernieuwt schepen komende jaren

De Duitse rederij A-Rosa (11 schepen) gaat de komende jaren miljoen euro steken in een upgrade programma voor haar Rhone en Donau riviercruiseschepen. De gehele upgrade zal zo’n drie tot vier jaar in beslag nemen. Het eerste schip, de A-Rosa Donna, krijgt deze week in het Oostenrijkse Linz de eerste upgrade. Het inmiddels 17 jaar oude schip (2002) ontvangt in de rustige winterperiode de renovatie en zal eind maart terug in de vloot komen.

Bij terugkomst heeft de A-Rosa Donna een compleet nieuw interieur. Alle openbare ruimtes zoals het restaurant, lobby, atrium, lounge bar en het zonnedek zijn dan gerenoveerd en heringericht. Zo komt er een nieuw restaurantgedeelte achter op de boeg. Uiteraard worden ook de hutten onder handen genomen en voorzien van nieuwe materialen en kleuren.

Na de eerste upgrade komen de andere A-Rosa schepen in de rij. Dit zijn de A-Rosa Bella, Mia, Riva, Luna en Stella. Naast het renovatieprogramma werkt A-Rosa momenteel ook aan een nieuwbouwproject, waar verder nog niets over is losgelaten.

A-Rosa is boekbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.