Cruiseschip met eerste achtbaan op zee komt in 2020 naar Rotterdam

Het cruiseschip met de eerste achtbaan op zee, Mardi Gras van Carnival Cruise Line, zal begin september 2020 Rotterdam aandoen. ‘Rotjeknor’ is een van de stops tijdens de 9-daagse maiden voyage van het nieuwste en meest innovatieve cruiseschip in de vloot van de Amerikaanse cruisemaatschappij. De eerste officiële reis begint op 31 augustus in Kopenhagen en eindigt op 9 september 2020 in Southampton. Naast Rotterdam worden ook Kiel, Gothenburg, Oslo, Zeebrugge en Le Havre aangedaan.

Mardi Gras, dat volledig op LNG zal opereren, zal op maandag 7 september 2020 aanmeren aan de Wilhelminakade. De verwachte aankomsttijd is 06:00 uur. Na de maiden voyage vertrekt het gelijk via een 14-daagse transatlantische cruise van Southampton naar New York (9-23 september 2020). Onderweg worden nog Las Palmas, Tenerife, Funchal en Ponta Delgada aangedaan.

Na een 6- en 15-daagse cruise vanuit New York en een 8-daagse cruise vanuit Port Canaveral begint Mardi Gras op 24 oktober 2020 aan haar reguliere 7-daagse cruiseprogramma. Vanuit Port Canaveral worden twee verschillende routes gevaren, naar het oostelijke en westelijke gedeelte van de Caribbean. De cruises naar het oostelijke gedeelte doen San Juan, Amber Cove en Grand Turk aan terwijl de cruises naar het westelijke gedeelte stoppen in Cozumel, Costa Maya en Mahogany Bay.

De verkoop van de inaugurele cruises van Mardi Gras van Carnival Cruise Line in 2020 is woensdag van start gegaan.

Benieuwd naar alle faciliteiten aan boord van de Mardi Gras waaronder de eerste achtbaan op zee? Klik hier voor een uitgebreid overzicht.

Ook zin in een achtbaan op zee? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 thoughts on “Cruiseschip met eerste achtbaan op zee komt in 2020 naar Rotterdam

  • 1 februari 2019 om 16:02
    Permalink

    Volgens mijn informatie komt de ‘Mardi Gras’ na de Havendagen op maandag 7 september 2020 naar Rotterdam. Ze zal dan afmeren aan de Holland Amerikakade.

  • 2 februari 2019 om 10:41
    Permalink

    Hallo Bert, dank voor je reactie. Onze info is gebaseerd op gegevens op de website van Carnival en Port of Zeebrugge.

Reacties zijn gesloten.