Seabourn in 2020 met vier schepen in Europa

Ultraluxe rederij Seabourn vaart in 2020 met vier schepen in Europa, De mix van routes zal bestaan uit favoriete steden en unieke havens. Zo ontdekken gasten de natuurlijke schoonheid, diverse culturen, kunst, architectuur en geschiedenis van het continent.

Van de IJslandse fjorden en Noorse Noordkaap tot de Rivièra’s van de Middellandse Zee, de Griekse eilanden en de Gouden Hoorn van Istanbul. Vier van de vijf schepen van de maatschappij, Seabourn Encore, Seabourn Quest, Seabourn Odyssey en het nieuwste schip Seabourn Ovation, brengen een deel van 2020 door in Europa. Ze bieden in totaal bijna vijftig afvaarten vanuit zestien verschillende inschepingshavens.

Europese cruises in 2020

Er zijn cruises in Europa van zeven tot 28 dagen, waarbij meer dan 200 verschillende bestemmingen worden bezocht, waaronder Turkije. De schepen bevaren de Middellandse Zee van de Canarische Eilanden en Marokko, via Iberië en Italië naar de Adriatische Zee, Kroatië, Griekenland en Turkije. Ook Noord-Europa wordt aangedaan met een bezoek aan de prachtige steden, pittoreske dorpjes en verbluffende bezienswaardigheden van Scandinavië en Rusland, de schilderachtige Britse eilanden en Groenland en IJsland.

“We hebben een heel boeiend jaar gepland voor onze ultra-luxe schepen die naar de havens en kusten van Europa varen”, zei Richard Meadows, president van Seabourn. “Met meer dan drie decennia cruises in en rond Europa is Seabourn expert in Europese luxe reizen, die gasten een ervaring bieden die ze nergens anders kunnen vinden. Elk van onze vier schepen met Europa als bestemming in 2020 biedt luxe overnachtingen, nieuwe en bijzondere aanloophavens en geselecteerde routes aangevuld met populaire programma’s, waaronder ‘Seabourn Conversations’ en ‘Shopping with the Chef’.

Seabourn streeft ernaar om de meest interessante aanloophavens in de routes op te nemen om zowel nieuwe als terugkerende gasten te boeien. Het 2020-seizoen in Europa biedt vele nieuwe en opmerkelijke bestemmingen die de cruiselijn nog niet eerder of lange tijd niet meer heeft bezocht. Dit zijn enkele voorbeelden: Alta, Farsund en Sortland (Vesterålen) in Noorwegen, Fethiye in Turkije, Sanary-sur-Mer (Île Des Embiez) en Saint-Cyr-Sur-Mer in Frankrijk, de Aran Isles in Ierland, Oran in Algerije, Viareggio in Italië, Skíathos in Griekenland, Ystad in Zweden en Skagafjördur en Stykkishólmur in IJsland.

Seabourn Ovation

Seabourn Ovation maakt eerst 7-, 10-, 14 en 15-daagse reizen in Noord-Europa, op de Oostzee tussen Kopenhagen en Stockholm, langs de Noordkaap en naar St. Petersburg in Rusland. Het nieuwste schip van de maatschappij gaat vervolgens naar de Britse eilanden en vaart via Parijs van Dublin naar Lissabon. In het najaar vaart Seabourn Ovation over de Middellandse Zee van het Iberisch schiereiland naar Marokko, de Franse en Italiaanse Rivièra’s en ten slotte naar Griekenland en de Turkse Rivièra.

Seabourn Encore

Seabourn Encore maakt 7-, 8-, 10-, 11- en 12-daagse cruises naar de meest populaire regio’s van de westelijke Middellandse Zee. Het schip bezoekt het Iberisch schiereiland, Malta, Marokko, Sicilië en de Italiaanse en Franse Rivièras, voor het seizoen in september wordt afgesloten in Monte Carlo, Monaco.

Seabourn Quest

Seabourn Quest maakt reizen van 7 tot 15 dagen naar Noord-Europa waarbij het spectaculaire landschap en de natuur van de Britse Eilanden, Noorwegen, de Noordkaap en IJsland wordt verkend. Gasten kunnen prachtige wandel- en kajakexcursies maken van Ventures by Seabourn. Het seizoen van het schip bereikt haar hoogtepunt met de “Route van de Vikingen”, een 24-daagse reis van Southampton naar Montreal in Québec, met stops in Ierland, Schotland, IJsland en Canada.

Seabourn Odyssey

Seabourn Odyssey vaart naar populaire havens in de Middellandse Zee, waaronder aan de Egeïsche en Adriatische kust. De 7-, 11- en 14-daagse reizen van het schip verkennen de spectaculaire Griekse eilanden en de Turkse Rivièra, pittoreske bestemmingen in Kroatië, Slovenië, Montenegro en Malta, evenals Italië, inclusief Sicilië, Napels (Pompeii) en Civitavecchia (Rome).

Cruises van Seabourn zijn boekbaar vanaf €1999 bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)