Eerste twee cruises HANSEATIC nature geannuleerd

Hapag-Lloyd Cruises heeft een verklaring uitgebracht waarin bevestigd wordt dat de eerste twee cruises van de HANSEATIC nature niet door kunnen gaan. De eerste reis die het schip zal kunnen maken is die van 5 mei. Eerder werd ook de doop op 12 april in Hamburg geannuleerd. De rederij biedt passagiers naast terugbetaling, ook een korting aan van 50% voor een volgende cruise (tot september 2021).

De HANSEATIC nature wordt gebouwd door de VARD werf en is het eerste van drie expeditieschepen. Het ultraluxe expeditieschip HANSEATIC nature is gericht op Duitssprekende gasten. Het volgende expeditieschip HANSEATIC inspiration richt zich op een internationaal publiek.

Het zeer luxe expeditieschip biedt in haar eerste seizoen cruises aan in het Arctisch en Antarctisch gebied alsook in warmere gebieden zoals de Amazone en de grote meren van Noord-Amerika. Ze variëren in lengte van 4 tot 23 dagen. Hoogtepunten aan boord van het expeditieschip zijn onder andere het HanseAtrium en de Ocean Academy waar gasten zich kunnen verdiepen in de flora en fauna tijdens hun expeditiecruise door middel van lezingen en zelfstudie. Het specialiteitenrestaurant aan boord serveert onder andere Peruviaanse en Japanse gerechten. Het zeer luxe expeditieschip (230 personen) biedt 120 hutten en suites die in grootte variëren van 21 m2 tot en met 71 m2. Alle zes categorieën onderkomens hebben een balkon of een Frans balkon.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.