Princess Cruises verhoogt dagelijkse fooien per 21 mei 2019

Princess Cruises gaat met ingang van volgende maand haar dagelijkse fooien verhogen. De nieuwe tarieven zijn effectief voor cruises met vertrek op of na 21 mei 2019. Het gaat om verhoging van 1 dollar.

Cruisepassagiers in een binnenhut, buitenhut en balkonhut betalen voortaan $14,50 in plaats van $13.50. Gasten in mini-suites en suites gaan respectievelijk $15.50 en $16.50 betalen. Voorheen betaalden zij respectievelijk $14.50 en $15.50.

Gasten kunnen nog van de lagere tarieven profiteren door voor 14 mei 2019 hun fooien, die automatisch op het boordaccount worden geplaatst, vooruit te betalen. De laatste keer dat Princess Cruises haar fooien verhoogde dateert van december 2016.

Wil je meer weten over het aanpassen van de fooien of hoeveel fooien andere cruisemaatschappijen berekenen? Lees dan onze blog over Tips & Fooien.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.