Pullmantur’s Zenith verlaat vloot in 2020

Diverse media berichten dat Pullmantur heeft aangekondigd dat cruiseschip Zenith (1828 passagiers) de vloot gaat verlaten. Dit zal al gaan gebeuren begin volgend jaar in 2020. De Zenith vaart momenteel in de Oostzee voor een groot aantal Baltische Staten cruises. Vanaf half september cruist de Zenith vanaf Barcelona voor 8-daagse cruises naar de minder bekende havens in de Middellandse Zee zoals Portofino, Piombino, La Spezia, Ajaccio (Corsica) en Port Mahon (Minorca).Vanaf half november 2019 gaat ze naar de Canarische Eilanden en Madeira.
De routes daarna worden opgepakt door de Monarch. Royal Caribbean is eigenaar van het schip. De Zenith kwam in 1992 in de vaart voor Celebrity Cruises en ging in 2007 naar het Spaanstalige Pullmantur, dat all-inclusive cruises aanbiedt. De Zenith gaat naar de Japanse organisatie Peace Boat. 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)