Pullmantur

Cruisemaatschappij Pullmantur is een kleine cruisemaatschappij die zich in eerste instantie richtte op de Spaanse markt. De cruisemaatschappij heeft oudere schepen in de vloot en spreekt uiteraard Spaanstalige families aan. De schepen zijn overgenomen van de grotere Amerikaanse cruisemaatschappijen als Celebrity Cruises en Royal Caribbean.

Bijzonder is dat Pullmantur een all-inclusive concept hanteert. Zelfs fooien zijn bij de prijs inbegrepen. De laatste jaren richt Pullmantur zich ook op de Engelssprekende cruiseganger. De omroepberichten worden bijvoorbeeld in het Spaans en Engels gedaan. De cruises spreken een breed publiek aan door het entertainment, de spa en activiteiten op de schepen.  De diners zijn all-inclusief met drankjes. Let wel op de – voor ons Noord-Europeanen late –  vroege zitting. De eerste zitting is pas om 20:00 uur ’s avonds, aangepast aan het zuidelijke levensritme. De late zitting vindt plaats rond 22:00 uur.

De rederij is erg geschikt voor mensen die nog nooit gecruist hebben en biedt een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Cruises starten al vanaf 500 euro per week.

Zoek cruises van Pullmantur bij:

KrasStipTUI

De vloot bestaat uit:

 

Het laatste nieuws over Pullmantur

 

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.