Costa Cruises

Bella Italia bij Costa Cruises!

De Italiaans/Amerikaanse rederij Costa Cruises is de laatste jaren aardig gegroeid in Europa. De 3 à 4 sterren vloot bestaat uit een kleiner intiem schip en vooral nieuwere resortschepen met veel faciliteiten voor het hele gezin. Costa richt zich met cruisereizen op routes in Europa en ook richt men zich op Europese reizigers. Italiaanse officieren bemannen de schepen. Op diverse cruiseroutes is het bij Costa mogelijk om in verschillende havens in- en te ontschepen.

De rederij profileert zich als familie cruisemaatschappij; professionele kinderclubs, veel levendig entertainment (Miss verkiezingen, spelen, dans e.d.) en bijvoorbeeld ook een Formule 1 simulator (tegen betaling). De sfeer op de schepen heeft een Italiaanse inslag. De diners vinden plaats in twee vaste zittingen of in het buffetrestaurant. Je vindt veel Italiaanse invloeden in de menu’s zoals veel pasta’s en pizza. De schepen bieden ook restaurants waarvoor betaald moet worden.

Miriam en Marco bezochten voor jou LNG cruiseschip Costa Smeralda (reportage),  Costa Deliziosa (Reportage) Costa Luminosa (Reportage), Costa Magica (Reportage) en Costa neoRomantica (Reportage / Spabezoek). We cruisten mee op de Costa Fascinosa (Blogserie). 

Een familierederij waar je het Italiaanse leven voelt en proeft. De schepen zijn geïnspireerd door Italiaanse landschappen, steden en design.   – Cruisereiziger Miriam

Costa’s Laatste aanbiedingen

Rederij ()
Costa Cruises ()
Vertrekjaar
2021
2022
Azië
Canarische Eilanden
Caribbean
Middellandse Zee
Groot-Brittannie
Noord-Europa
IJsland
Baltische Staten
Midden-Oosten
Transatlantisch
Wereldreis
Vertrek uit Nederland

Cruise Panamakanaal & Midden-Amerika

Cruise Japan, Taiwan & Filipijnen

Expeditiecruise Antarctica met Hondius

Cruises van Costa Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravelstore

De vloot bestaat uit:

Het laatste nieuws van Costa Cruises