Cruisereiziger

Costa Cruises

Bella Italia bij Costa Cruises!

De Italiaans/Amerikaanse rederij Costa Cruises is de laatste jaren aardig gegroeid in Europa. De 3 à 4 sterren vloot bestaat uit een kleiner intiem schip en vooral nieuwere resortschepen met veel faciliteiten voor het hele gezin. Costa richt zich met cruisereizen op routes in Europa en ook richt men zich op Europese reizigers. Italiaanse officieren bemannen de schepen. Op diverse cruiseroutes is het bij Costa mogelijk om in verschillende havens in- en te ontschepen.

De rederij profileert zich als familie cruisemaatschappij; professionele kinderclubs, veel levendig entertainment (Miss verkiezingen, spelen, dans e.d.) en bijvoorbeeld ook een Formule 1 simulator (tegen betaling). De sfeer op de schepen heeft een Italiaanse inslag. De diners vinden plaats in twee vaste zittingen of in het buffetrestaurant. Je vindt veel Italiaanse invloeden in de menu’s zoals veel pasta’s en pizza. De schepen bieden ook restaurants waarvoor betaald moet worden.

Miriam en Marco bezochten voor jou LNG cruiseschip Costa Smeralda (reportage),  Costa Deliziosa (Reportage) Costa Luminosa (Reportage), Costa Magica (Reportage) en Costa neoRomantica (Reportage / Spabezoek). We cruisten mee op de Costa Fascinosa (Blogserie).

Een familierederij waar je voor een mooie instapprijs het Italiaanse leven voelt en proeft. De schepen zijn geïnspireerd door Italiaanse landschappen, steden en design.  – Miriam

Costa’s Laatste aanbiedingen

Prijs > ()
Onder €500 ()
€500-€1000 ()
€1000-€1500 ()
€1500-€2000 ()
€2000-€2500 ()
Boven €2500 ()
Vertrekjaar >
2022
2023
2024
2025
2026
Bestemming >
Afrika
Alaska
Azië
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Midden-Oosten
Middellandse Zee
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oceanië
Oost-Middellandse Zee
Oostzee
West-Middellandse Zee
Zuid-Amerika
Zuid-Pool
Lengte >
1-7 dagen
8-13 dagen
14-20 dagen
Meer dan 20 dagen

Cruise Middellandse Zee, Israël & Egypte XL

Cruise Middellandse Zee & citytrip Barcelona

Cruise Italië, Spanje & Frankrijk met duurzaam schip

Cruises van Costa Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Corendon – Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

De vloot bestaat uit:

Het laatste nieuws van Costa Cruises

Herstart Costa Serena in Azië

4 juni 2023

Costa Cruises heeft aangekondigd dat Costa Serena weer operationeel is in Azië. Na twee cruises tussen Thailand, Cambodja en Vietnam, vertrok Costa Serena…