Foto’s: Droogdok Oasis of the Seas in Spaanse Cadiz van start

Het cruiseschip Oasis of the Seas van Royal Caribbean International is gearriveerd in het Spaanse Cadiz voor haar grootscheepse droogdok op de scheepswerf van Navantia. De 165 miljoen dollar kostende renovatie zal maar liefst 63 dagen in beslag nemen.

Op 24 november 2019 keert het eerste schip uit de Oasis-klasse terug in de vaart met o.a. de hoogste glijbaan op zee The Ultima Abyss, het trio waterglijbanen The Perfect Storm, een nieuw ontworpen zwembaddek in Caribische stijl en getransformeerde ruimtes voor kinderen en tieners.

De Oasis of the Seas gaat allereerst 8-daagse cruises naar het Oostelijke- en Westelijke gedeelte van de Caribbean varen met vertrek vanaf de nieuwe cruiseterminal Terminal A in Miami. Daarna vertrekt de Oasis naar New York in mei 2020. Vanuit haar thuishaven Cape Liberty vaart het schip 8-daagse cruises naar de Bahamas. Daarbij bezoekt de Oasis o.a. het gerenoveerde privé-eiland Perfect Day at CocoCay.

Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Foto’s: Droogdok Oasis of the Seas in Spaanse Cadiz van start

  • 6 oktober 2019 om 10:38
    Permalink

    Dank zij een overijverige Overheidsinspectie & idem boete dingen wij (NL) dus niet meer mee naar dit soort opdrachten. Perfect gedaan weer Jongens ! Weer een industrietak naar de knoppen geholpen. Ordertje van 150 miljoen op voorhand al misgelopen … .. . Ad.

Reacties zijn gesloten.