Cruisereiziger
Bestemmingen

Carnival Legend komt naar Europa in 2021

Carnival Cruise Line zal in de zomer van 2021 wederom de Carnival Legend naar Europa sturen. Het schip uit 2002 brengt ook in 2020 de zomer door in Europa. De Carnival Legend start op 26 maart 2021 met haar transatlantische cruise via Nassau, Bermuda richting Ponta Delgada op de Azoren, Malaga en Valencia. Ze eindigt de 15-daagse transatlantische cruise in Barcelona.  Het seizoen voor de Legend duurt tot en met 31 oktober 2021 wanneer het schip terug vaart naar Baltimore, aan de oostkust van Amerika.

Vanaf april 2021 maakt de Carnival Legend een groot aantal cruises vanuit Dover, Civitavecchia (Rome) en Barcelona. Deze cruises variëren in lengte van 8 tot 12 dagen:

Noord-Europa & Baltische Staten

Vanuit Dover twee cruises (juni en juli) naar de Noorse Fjorden en éénmaal een 12-daagse cruise naar de Baltische Staten.

Groot-Brittannië & IJsland

Ook vanaf Dover tweemaal 9-daagse cruises (juni en augustus) rondom Groot-Brittannië en twee 12-daagse cruises (juni & juli) naar IJsland.

Oost-Middellandse Zee

De Carnival Legend bezoekt vanuit Civitavecchia in september onder andere Mykonos, Santorini, Piraeus, Katakolon en bijvoorbeeld het Turkse Izmir.  In oktober bezoek je ook Korfoe. 

West-Europa en Middellandse Zee

Alle andere cruises (8-10 dagen) langs de West-Europese kust en in de Middellandse Zee worden aangeboden vanuit Barcelona, Dover en Civitavecchia. Je bezoekt dan onder andere Malta, Italië, Frankrijk, Spanje én ook België.

Cruises van de Carnival Legend zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)