Carnival Legend komt naar Europa in 2021

Carnival Cruise Line zal in de zomer van 2021 wederom de Carnival Legend naar Europa sturen. Het schip uit 2002 brengt ook in 2020 de zomer door in Europa. De Carnival Legend start op 26 maart 2021 met haar transatlantische cruise via Nassau, Bermuda richting Ponta Delgada op de Azoren, Malaga en Valencia. Ze eindigt de 15-daagse transatlantische cruise in Barcelona.  Het seizoen voor de Legend duurt tot en met 31 oktober 2021 wanneer het schip terug vaart naar Baltimore, aan de oostkust van Amerika.

Vanaf april 2021 maakt de Carnival Legend een groot aantal cruises vanuit Dover, Civitavecchia (Rome) en Barcelona. Deze cruises variëren in lengte van 8 tot 12 dagen:

Noord-Europa & Baltische Staten

Vanuit Dover twee cruises (juni en juli) naar de Noorse Fjorden en éénmaal een 12-daagse cruise naar de Baltische Staten.

Groot-Brittannië & IJsland

Ook vanaf Dover tweemaal 9-daagse cruises (juni en augustus) rondom Groot-Brittannië en twee 12-daagse cruises (juni & juli) naar IJsland.

Oost-Middellandse Zee

De Carnival Legend bezoekt vanuit Civitavecchia in september onder andere Mykonos, Santorini, Piraeus, Katakolon en bijvoorbeeld het Turkse Izmir.  In oktober bezoek je ook Korfoe. 

West-Europa en Middellandse Zee

Alle andere cruises (8-10 dagen) langs de West-Europese kust en in de Middellandse Zee worden aangeboden vanuit Barcelona, Dover en Civitavecchia. Je bezoekt dan onder andere Malta, Italië, Frankrijk, Spanje én ook België.

Cruises van de Carnival Legend zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.