Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Tweede cruiseschip Virgin Voyages, Valiant Lady, gaat in Europa varen

Virgin Voyages heeft dinsdag bekendgemaakt dat haar tweede cruiseschip in de vloot de naam Valiant Lady krijgt. De naam is geïnspireerd op het Latijnse woord valere en van het Franse woord vaillant wat ‘sterk’ en ‘moedig’ betekent. Het zusterschip van de Scarlet Lady, die volgend jaar in de vaart komt, gaat vanaf mei 2021 8-daagse routes varen in de Middellandse Zee met Barcelona als thuishaven. De verkoop voor de eerste cruises gaat op 19 december van start.

Virgin Voyages biedt met de Valiant Lady 3 verschillende routes aan vanuit Barcelona. De eerste doet Ibiza, Monte Carlo, Marseille en Olbia aan. De tweede gaat naar Ibiza, Toulon, Ajaccio, Marina di Carrara en Cagliari en de derde bezoekt Ibiza, Palma de Mallorca, Malaga en Gibraltar. Naast langere verblijven in elke haven vindt er ook steeds een overnachting plaats in Ibiza.

‘We zijn blij dat we de naam van ons tweede schip – Valiant Lady, kunnen onthullen en onze belofte nakomen om reizigers een nieuwe cruise-ervaring te laten ervaren in dit fantastische deel van de wereld. Onze ‘Sailors’ zullen verliefd worden op de plekken waar we naar toe gaan en de momenten en herinneringen die ze creëren op ons prachtige schip. Er is tenslotte geen betere manier om de zeven zeeën te bevaren dan het op de Virgin-manier te doen’, aldus Tom McAlpin, CEO van Virgin Voyages.

De Valiant Lady (110.000 brutoton) is momenteel onder constructie op de scheepswerf Sestri Ponente van Fincantieri. Begin februari 2019 werd de kiel gelegd van het schip.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)