Westerdam mag ontschepen in Bangkok

Holland America Line heeft een ontschepingshaven voor de Westerdam gevonden. Het schip dat op 1 februari vertrok uit Hong Kong mocht in de Japanse havens op de route niet stoppen alsook niet in Yokohama voor de ontscheping. (lees hier meer)

De cruise eindigt op donderdag 13 februari in Laem Chabang, Bangkok. Gasten krijgen een transfer naar Bangkok vanwaar ze door kunnen reizen naar huis. Oorspronkelijk zou de cruise eindigen in Shanghai op 15 februari, maar na de eerste Corona virus gevallen, besloot de rederij dit te gaan doen in Yokohama.

Compensatie

Alle cruisereizigers aan boord ontvangen 100% hun geld terug van deze cruise. Bovendien krijgen zij ook 100% van de cruisesom als compensatie voor een nieuwe cruise.

De cruise van 15 februari is geannuleerd. Cruises die daarna gaan plaatsvinden, zijn momenteel nog onderwerp van discussie.  Zodra de rederij meer weet over deze cruises, communiceert zij dit.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.