Holland America Line annuleert Westerdam cruises in maart en april

Vanwege de onzekerheid of cruiseschepen de havens in Azië kunnen bezoeken, heeft rederij Holland America Line besloten om alle Westerdam cruises in de maanden maart en april te annuleren. Voor de cruises vanaf half mei maakt de rederij later details bekend. De Westerdam vaart vanaf 10 mei Noord- en Zuidwaartse Alaskaroutes tussen Seward en Vancouver.

Het gaat om de volgende cruises:

• 14-28 maart: 14-daagse cruise South Korea & Japan vanuit Yokohama, Japan.
• 28 maart – 11 April: 14-daagse Japan Explorer, vanuit Yokohama, Japan
• 1-25 april: 14-daagse Japan & Russia, vanuit Yokohama, Japan.
• 25 april – 10 mei: 16-daagse Pacific cruise van vanuit Yokohama, Japan, naar Vancouver, Canada. 

Alle gasten ontvangen hun geld terug van de cruise én ze ontvangen een tegoed van 25-50% van de betaalde cruisesom. De hoogte is afhankelijk van datum van de geboekte cruise en annuleringskosten.

Veilig thuis

Inmiddels zijn alle Nederlandse gasten van de Westerdam die afgelopen 2 weken meevoeren, thuis. De crew is de afgelopen dagen getest op het Coronavirus met goed resultaat. Geen van de 747 bemanningsleden heeft het virus. 15 bemanningsleden zijn volgens hun contract naar huis gevlogen. De andere bemanningsleden blijven aan boord.

Vele andere rederijen laten hun schepen ook niet varen in Azië of zorgen voor aangepaste routes (MSC Bellissima) in bijvoorbeeld Australië (Princess Cruises) en de Middellandse Zee (Norwegian Spirit).

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 thoughts on “Holland America Line annuleert Westerdam cruises in maart en april

Reacties zijn gesloten.