Disney bezoekt in zomer 2021 tweemaal Amsterdam

De Disney Magic bezoekt Amsterdam in de zomer van 2021 tweemaal. Net als in voorgaande jaren bezoekt het schip van Disney Cruise Line Nederland. Uit de nieuwe zomerroutes voor 2021 van de Amerikaanse cruisemaatschappij blijkt dat onze hoofdstad 2 keer staat ingepland d.w.z. op 3 september en op 10 september 2021 tijdens cruises naar Noord-Europa vanuit Dover.
 

Noord Europa

Vanaf eind juli tot en met september vaart de Disney Magic naar Noord-Europa, de Britse Eilanden, IJsland en de Noorse Fjorden. Disney zal twee nieuwe havens bezoeken; Visby een nieuwe bestemming in Zweden en Eidfjord in Noorwegen.  De Disney Magic vaart vier cruises vanuit Dover en tweemaal vanuit Kopenhagen (augustus).

In de zomer van 2021 zal de Disney Magic ook cruisen in het zuiden van Europa. Vanaf mei tot en met juli bezoekt de Disney Magic de Middellandse Zee inclusief de Griekse eilanden, Spanje en de Franse Riviera.

Middellandse Zee

In de zomer keert Disney Cruise Line terug naar Griekenland, door de grote vraag. De Disney Magic vaart viermaal uit Barcelona en viermaal vanuit Civitavecchia. De routes vanuit Civitavecchia gaan naar de Griekse eilanden zoals Santorini en Mykonos. Vier nieuwe cruises zullen deze eilanden bezoeken, variërend van 9 tot 12 daagse cruises. Elke cruise doet ook havens aan zoals Katakolon (Olympia) en het eiland Kefalonia, een nieuwe haven voor Disney Cruise Line. Eén cruise heeft Dubrovnik op het programma.

Wil je de Disney Magic eerder zien? In 2020 zie je het schip in Amsterdam op 26 juli (09:00-16:00 uur), 31 augustus (09:00-17:00 uur) en 14 september 2020.

Boek jouw cruise met Disney Magic in 2021 bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Disney bezoekt in zomer 2021 tweemaal Amsterdam

  • 26 februari 2020 om 21:45
    Permalink

    Knuffelschip…
    Goed nieuws om het “knuffelschip” naar Amsterdam te zien komen dat met zijn “back to the future” elegante uiterlijk een welkome gast is naast de vele varende “blokkendozen” zoals ik de huidige cruiseschepen zou willen noemen als men het kan vergelijken met de Disney Magic.

Reacties zijn gesloten.