Norwegian Cruise Line Holdings verlengt cruisestop tot eind september

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. (NCLH),  waaronder de merken Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises vallen, verlengt de eerder aangekondigde annulering van cruises met een vertrekdatum tussen 1 augustus en 30 september 2020 voor alle cruisemerken.

Reizen in september naar Alaska vanaf Seattle zijn niet geannuleerd. NCLH annuleert wel bepaalde reizen tot en met oktober 2020, inclusief cruises naar Canada en New England, vanwege reis- en havenbeperkingen.

Ook geannuleerd zijn:

  • Norwegian Bliss – Alaska – vertrek 12/10/20
  • Norwegian Joy – Alaska – 4/10/20
  • Norwegian Breakaway – Canada/New England – 4/10/20 en 11/10/20
  • Norwegian Gem – Canada/New England 2/10/20 en 9/10/20
  • Oceania Cruises – Insignia Canada/New England – 6/10/20,  16/10/20, 26/10/20
  • Regent Seven Seas Cruises – Seven Seas Navigator – Canada/New England – 8/10/20 en 18/10/20

NCLH blijft samenwerken met de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), de federale overheid en wereldwijde gezondheidsorganisaties om alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om de gezondheid en veiligheid van gasten, bemanning en gemeenschappen die zij bezoeken te waarborgen. Gasten die momenteel zijn geboekt op een geannuleerde cruise met Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises of Regent Seven Seas Cruises worden verzocht contact op te nemen met de cruisemaatschappij of organisatie waar zij hebben geboekt voor meer informatie.

Bekijk hier de annuleringen & herstart van rederijen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.