Cruisereiziger
Sloop

Astor gearriveerd bij Turkse sloopwerf in Aliaga

Cruiseschip Astor van de failliet gegane rederij Cruise & Maritime Voyages is gearriveerd in Turkije. In de sloopwerf in Aliaga zal het schip gedemonteerd gaan worden.

Inmiddels ligt daar een aantal andere schepen dat ook gesloopt wordt of inmiddels bijna ontmanteld zijn: de Carnival Fantasy, Carnival Inspiration, Carnival Imagination, Monarch & Sovereign.
Vier andere schepen van Cruise & Maritime Voyages zijn eveneens verkocht. De Vasco da Gama is in handen gekomen van Mystic Cruises/Nicko Cruises. De Columbus en Magelland zijn naar de Griekse ferryreder Seajets. De Marco Polo zal ook gesloopt worden volgens Cruise Industry News. Zij bevindt zich nu ter hoogte van Portugal. Haar bestemming volgens de navigatiesystemen is Dubai.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)