Brug blok AIDAcosma geplaatst bij Meyer Werft

Scheepswerf Meyer in Papenburg deelde op haar Facebook een foto van het het hoogste blok van dit deel van de AIDAcosma. Dit blok, met daarin de brug, is afgelopen week geplaatst.

De AIDAcosma is het tweede LNG schip van de Duitstalige rederij AIDA cruises, na de AIDAnova. Het eerste seizoen van de AIDAcosma start in mei 2021. Ze zal tot oktober vanaf Kiel wekelijks of naar de Noorse Fjorden varen of richting de Baltische Staten aan de Oostzee. In haar eerste winterseizoen verplaatst de AIDAcosma zich naar het Midden-Oosten. Alle cruises zijn inmiddels boekbaar.

Ook zin in een duurzame cruise?

Vanaf €695 is deze al boekbaar:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravelstore

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)