Carnival Cruise Line en Costa Cruises verlengen hun cruisestop

Costa Cruises, die begin februari weer zou starten met de Costa Deliziosa, heeft haar cruisestop toch moeten verlengen. De eerste cruise zal nu 13 maart 2021 plaatsvinden. Cruises van de Costa Delizosa, Costa Firenze en Costa Luminosa zijn geannuleerd tot en met 12 maart.

Vanaf 13 maart wil Costa weer gaan starten met de Costa Smeralda naar o.a. Savona, La Spezia, Civitavecchia, Naples, Messina en Cagliari.

Carnival Cruise Line

Carnival Cruise Line heeft bekendgemaakt dat zij haar cruisestop verlengt tot en met eind april.  Bovendien heeft Carnival de Europese routes voor Carnival Legend, die van mei tot en met 31 oktober 2021 zouden beginnen, geannuleerd. Bovendien is de startdatum voor Mardi Gras vanuit Port Canaveral verschoven, met de eerste cruise nu gepland voor 29 mei 2021.

Geboekte gasten en reisagenten worden direct op de hoogte gebracht van de annuleringen en hun opties voor een royaal toekomstig cruisekrediet en krediet aan boord, of een volledige terugbetaling.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)