Costa Cruises wil 27 maart herstarten met Costa Smeralda

Costa Cruises, die in januari bekendmaakte in maart te willen starten, gaat dat op 27 maart 2021 doen met de Costa Smeralda. De Costa Luminosa zal voor het eerst weer gaan varen op 2 mei.

Het zat de rederij de laatste tijd niet mee met grote ICT problemen die zijn ontstaan door een cyberaanval. Ook zustermerk AIDA Cruises kampte daar mee.

Costa Smeralda

De zeer duurzame Costa Smeralda maakt cruises tussen talloze Italiaanse bestemmingen zoals Savona, La Spezia, Civitavecchia, Naples, Messina en Cagliari.  Je kunt een een week mee, maar ook een minicruise maken van een aantal dagen.

Vanaf 1 mei hoopt de Costa Smeralda terug te keren naar 1-weekse cruises in de Westelijke Middellandse Zee naar Savona, Civitavecchia, Palermo, Marseille, Barcelona en Palma de Mallorca.

Costa Luminosa

Vanaf 2 mei zal Costa een tweede schip, de Costa Luminosa, gaan inzetten. Zij gaat 1-weekse cruises aanbieden vanaf Triëst en Bari naar Griekenland en Kroatië.

Alle andere cruises die hierboven niet genoemd zijn, zullen tot eind mei geannuleerd worden.

Nieuwsgierig naar deze cruises? Bekijk deze cruises snel:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelStipTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *