Oceania Cruises verwelkomt ‘Vista’ in 2023

Oceania Cruises maakte woensdag bekend dat de naam van haar eerste nieuwe Allura Class schip  “Vista” zal gaan heten. De premium rederij Oceania Cruises verwelkomt Vista in 2023.

Het schip is de eerste van twee nieuwe schepen die geschikt zijn voor 1200 gasten en 800 bemanningsleden waardoor voor elke 3 gasten 2 bemanningsleden klaar staan. De Italiaanse scheepsbouwer Financieri zal ervoor zorgen dat het schip in 2023 aan de vloot toegevoegd wordt, iets later dan de geplande 2022. Het tweede schip komt in 2025.

Vista is vernoemd naar het begin van een nieuw tijdperk in reizen. Het schip zal bovendien alle vertrouwde kenmerken aan boord hebben waar de rederij om bekend staat.

 

“Oceania Cruises is een innovatief en voortdurend evoluerend merk. We kijken altijd over de horizon en Vista vertegenwoordigt onze kijk op de toekomst ”, aldus Bob Binder, President en CEO van Oceania Cruises.

Zoals eerder bekendgemaakt zal het schip de warme, gastvrije sfeer, mooie inrichting en voorzieningen van de bekroonde zusterschepen Marina en Riviera hebben. Tegelijkertijd zullen de schepen de gasten nog meer comfort, meer voorzieningen en veel nieuwe luxe functies bieden.

Grand Dining Room

Oceania zal ook op dit nieuwe schip wederom diverse specialiteitenrestaurants aanbieden naast het indrukwekkende The Grand Dining Room. Dit restaurant  (zie foto boven) van twee dekken hoog, eert de Belle Époque aan het begin 20e eeuw in Parijs.  Daarnaast zullen negen restaurants diverse culinaire ervaringen bieden van topklasse, waar Oceania Cruises bekend om staat.

De rederij onthult de suites en hutten vanaf mei 2021. De eerste cruises zullen in september 2021 boekbaar zijn.

Al nieuwsgierig naar Oceania Cruises? Kijk zeker bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *