Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. verlengt annuleringen tot eind juni 2021

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. (NCLH), de moedermaatschappij van Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises, heeft dinsdag de eerder aangekondigde annulering van cruises voor alle cruisemerken verlengd. Deze annulering geldt voor alle cruises van Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises met een vertrekdatum tot en met 30 juni 2021.

Gasten die momenteel zijn geboekt op een geannuleerde cruise wordt verzocht contact op te nemen met de cruisemaatschappij of organisatie waar zij hebben geboekt voor meer informatie.

Bekijk hier annuleringen van overige rederijen. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)