Cruisereiziger
Schip-in-een-schip conceptSuite

MSC Cruises verrijkt haar exclusieve MSC Yacht Club

Met elk nieuw schip dat wordt gebouwd, probeert MSC Cruises de gastervaring verder te verrijken. Met de twee nieuwste schepen van MSC Cruises, de MSC Virtuosa en MSC Seashore – is de exclusieve MSC Yacht Club verder naar een hoger niveau getild. Beide schepen zijn verlengde versies van hun zusterschepen en als zodanig heeft dit de uitbreiding van de MSC Yacht Club mogelijk gemaakt. In het bijzonder zal de MSC Seashore de grootste MSC Yacht Club tot nu toe hebben met bijna 3.000 m2 privéruimte.

Schip-in-een-schip

Het MSC Yacht Club-concept werd voor het eerst gelanceerd in 2008 en is nu beschikbaar op meer dan de helft van de MSC Cruises-vloot. Een privé gedeelte met exclusiviteit en privacy en tegelijkertijd de rijkdom aan vrijetijds- en amusementsmogelijkheden die een groter schip te bieden heeft. De MSC Yacht Club is inmiddels beschikbaar op alle schepen van de Fantasia-, Meraviglia- en Seaside-klasse.

Ontworpen om gasten het gevoel te geven dat ze een VIP zijn, is de MSC Yacht Club all-inclusive ervaring volledig gepersonaliseerd met een 24-uursbutler service die de persoonlijke voorkeuren van elke gast kent met een warme, vriendelijke en onopvallende service. Ondertussen staat de toegewijde conciërge klaar om elk verzoek te vergemakkelijken. Bijvoorbeeld van het organiseren van privé-excursies aan wal, het reserveren van de spa tot het regelen dat de krant elke ochtend naar de hut wordt gebracht. Geen enkel verzoek is te groot of te klein.

Geniet van een weelderige en stijlvolle omgeving die alleen toegankelijk is met een keycard, exclusief voor MSC Yacht Club-gasten. De sprankelende Swarovski-trappen in het atrium bij binnenkomst, zetten meteen de toon voor de verfijning en glamour die men overal kunt verwachten, vooral in de ruime en prachtig ontworpen suites.

Top Sail Lounge en restaurant

De MSC Yacht Club biedt het beste ononderbroken panoramische uitzicht vanaf de voorkant van het schip en gasten kunnen hier echt van genieten terwijl ze comfortabel ontspannen in de chique Top Sail Lounge genietend van onbeperkt gratis drankjes en gastronomische hapjes gedurende de dag en avond en kijkend hoe de wereld aan hen voorbij trekt. Ondertussen is het private fine-dining restaurant geopend voor ontbijt, lunch en diner met een à-la-cartemenu met specialiteiten van de chef die dagelijks verandert, met een ruime keuze aan gastronomische gerechten aangevuld met een uitgebreide wijnkaart geserveerd in een sublieme omgeving met een onberispelijke service.

Het privé- zonnedek en zwembad is ruim met veel verschillende ruimtes om van te genieten, van ontspannen in de zon op een comfortabele ligstoel en tot rust komen in één van de schaduwrijke cabana’s tijdens het lezen van een boek, of een pauze nemen in een bubbelbad.

MSC Seashore biedt grootste en meest luxueuze MSC Yacht Club

Verspreid over vier dekken is de MSC Yacht Club op MSC Seashore uitgebreid tot de grootste, meest luxueuze vloot van MSC Cruises, met bijna 3.000 m2 privéruimte.

  • De ingang van de Yacht Club zal nog opmerkelijker en glamoureuzer zijn, met een driedeks onyx-muur van 46 m² met achtergrondverlichting en de kenmerkende sprankelende Swarovski-trappen van MSC Cruises. Vier dekken zijn met elkaar verbonden, waardoor gasten zich een echte VIP voelen bij het betreden van de Yacht Club.
  • Het privézwembad en het zonneterras zijn ruimer dan ooit. Uitgebreid tot 2.000 m2, met een groter privézwembad en een nieuw panoramische bubbelbad met acht zitplaatsen en individuele jets plus een standaard bubbelbad.
  • Kies uit 131 glamoureuze suites met vijf verschillende types, inclusief deluxe en royal suites én 41 nieuw geïntroduceerde deluxe grand suites, met extra ruimte en een inloopkast, plus twee gloednieuwe Owner’s Suites.
  • De Owner’s Suites zijn het paradepaardje van de MSC Yacht Club – de grootste suites op het schip met 98 m2 aan ruimte, ongeëvenaard comfort met een uitgebreid privébalkon met bubbelbad en buitenruimte, panoramische glazen wand voor een indrukwekkend uitzicht op zee en een aparte eet- en woonkamer.
  • Vanaf november 2021 zal MSC Seashore, Ocean Cay MSC Marine Reserve in de Bahama’s aandoen. MSC Yacht Club-gasten zullen ook profiteren van privileges aan wal, waaronder een privéstrand en Ocean House, waar all-inclusive drankjes en eten worden geserveerd.

Verbeterde MSC Yacht Club VIP-ervaring MSC Virtuosa

  • Kies uit 103 exclusieve suites, waaronder twee MSC Yacht Club Royal Suites met een eigen bubbelbad op een groot balkon en acht nieuwe MSC Yacht Club Duplex Suites.
  • De indrukwekkende duplex suites beslaan twee dekken – de eerste heeft een open woon- en eetkamer met een bank die kan worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed, evenals een badkamer met een douche, terwijl op de tweede verdieping de hoofdslaapkamer en een badkamer met een bad. Voor het ultieme in luxe leven heeft elke Duplex Suite een groot privébalkon met een eigen bubbelbad.
  • De MSC Yacht Club op MSC Virtuosa biedt 1.225 m² buitenruimte met een privézwembad met een ruim solarium, schaduwrijke cabana’s en bubbelbaden.

Miriam en Marco verbleven een week lang in de MSC Yacht Club op de MSC Seaview, lees hier waarom je deze cruise-ervaring zeker niet moet missen.

MSC Cruises boek je bij:

Cruise Online Sunweb

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger