Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

AIDA start in Middellandse Zee met AIDAstella

AIDA Cruises heeft vandaag aangekondigd dat het verder gaat met de (her) start in de Middellandse Zee met een tweede cruiseschip, de AIDAstella. Ze zal vanaf 29 juli 2021 gaan varen volgens de oorspronkelijk geplande 10- en 11-daagse cruises vanuit Palma de Mallorca. Deze cruises gaan naar Spanje, Italië, Portugal en Malta, landen die allemaal open zijn voor toeristen. Er is een ruime keuze aan reisdata tot eind oktober.

Oostzee

Daarnaast verlengt AIDA haar cruises naar de Oostzee met AIDAsol vanuit de Duitse haven Warnemünde tot september.  AIDAsol zal tijdens de populaire Scandinavische midzomer naar verschillende Zweedse havens varen, met bezoeken aan Stockholm, Göteborg en Visby.

Van 18 tot 24 juli staat een 6-daagse reis op het programma. Daarna start AIDAsol elke zaterdag vanuit Warnemünde voor 7-daagse rondvaarten over de Oostzee.
De oorspronkelijk geplande reizen met AIDAsol met vertrekdata van 26 juli tot 15 oktober 2021 gaan niet door. Gasten die al op een van deze cruises waren geboekt, worden hiervan op de hoogte gebracht.

Overzicht van cruiseschepen die (gaan) varen

AIDA Cruises exploiteert sinds maart met succes cruises. Voor het zomerseizoen 2021 varen:

  • Canarische Eilanden met AIDAperla, 7 of 14 dagen, van / naar Gran Canaria, tot juli.
  • Griekse cruises met AIDAblu, 7 of 14 dagen, van / naar Corfu, mei tot oktober
  • Cruises met AIDAsol, 3, 4 of 7 dagen, van / naar Kiel, mei tot juni en van / naar Warnemünde, juli tot september
  • Cruises met AIDAprima, 7 dagen, van / naar Kiel, juli tot oktober
  • Mediterrane cruises met AIDAperla, 7 dagen, van / naar Mallorca, juli tot oktober
  • Mediterrane cruises met AIDAstella, 10 of 11 dagen, van / naar Mallorca, juli tot oktober

Alle cruises worden uitgevoerd in overeenstemming met de verbeterde gezondheids- en veiligheidsprotocollen van AIDA, evenals de geldende wet- en regelgeving. Meer informatie is beschikbaar op www.aida.de/sicherheiterurlaub.

Annuleringen andere bestemmingen

Cruises naar andere bestemmingen zijn momenteel helaas niet mogelijk. Als gevolg hiervan annuleert de rederij alle andere cruises met een vertrekdatum tussen 8 juli en 8 augustus 2021. Ze zal gasten op getroffen cruises en hun reisadviseurs informeren.

Nieuwsgierig naar cruises van AIDA? Vraag een gratis offerte aan bij:

Corendon - Nieuw! Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel Stip TUI Zeetours - Nieuw!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)