Cruisereiziger
Herstart

Royal Caribbean keert met Adventure of the Seas terug naar de Caribbean

Na meer dan 15 maanden vierde Royal Caribbean International zaterdag haar terugkeer in de Caribbean. De Adventure of the Seas hervatte haar cruise-activiteiten vanuit Nassau op de Bahamas. Aan boord bevinden zich ongeveer 1.000 passagiers. Het schip vertrok met een volledig gevaccineerde bemanning en volledig gevaccineerde gasten. Dit gold voor gasten van 16 jaar of ouder, zo’n 94% van alle gasten aan boord.

De Adventure of the Seas vaart 8-daagse cruises naar het privé-eiland van Royal Caribbean, Perfect Day at CocoCay. Daarnaast gaat ze ook naar Grand Bahama Island (Bahamas) en Cozumel (Mexico).

Herstart toerisme

“De terugkeer van Adventure of the Seas markeert een begin in de enorme stap voorwaarts waar onze gasten op hebben gewacht en waar we al meer dan 15 maanden naar toe werken. Dit is allemaal mogelijk dankzij de regering van de Bahama’s, de steun van onze partners en het harde werk van onze teams bij Royal Caribbean”, zegt Michael Bayley, president en CEO van Royal Caribbean International.

“We zijn verheugd om onze gasten en bemanning weer te verwelkomen en om onze Caribische familie te helpen door hen weer te laten profiteren van het  toerisme waarvan de gemeenschappen afhankelijk zijn. Dit is nog maar het begin, want we maken ons klaar om op 2 juli voor het eerst vanuit de VS te vertrekken.”

11 schepen

Binnenkort zullen naast de Adventure of the Seas nog eens 11 schepen van Royal Caribbean weer gaan cruisen vanuit de VS en Europa, te beginnen in juli en augustus.

In het kader van de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen zijn alle bemanningsleden en gasten aan boord getest en volledig ingeënt tegen COVID-19. Reizigers van 16 jaar of ouder moeten volledig zijn gevaccineerd. Vanaf 1 augustus geldt dat ook voor gasten van 12 jaar of ouder. Vakantiegangers jonger dan de in aanmerking komende leeftijd moeten testen ondergaan en andere protocollen volgen.

De vaccinatievereiste is een van de vele maatregelen die het welzijn van de gasten en bemanningsleden. Bovendien geldt dit ook voor de gemeenschappen die worden bezocht. Andere aanpassingen omvatten o.a. het ventilatiesysteem aan boord en verbeterde reiniging en ontsmetting.

Cruises met Royal Caribbean zijn boekbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger