MSC Preziosa doet in winterseizoen 2022/2023 regelmatig Rotterdam aan

Het cruiseschip MSC Preziosa zal in het laatste kwartaal van dit jaar en begin 2023 regelmatig Rotterdam aandoen. MSC Cruises heeft bekendgemaakt dat de Nederlandse havenstad een van de bestemmingen is op de Noord-Europese cruises van het schip tijdens het winterseizoen dat loopt van begin oktober 2022 tot april 2023. De MSC Preziosa neemt de dit seizoen geïntroduceerde winterroute over van de MSC Magnifica.

Deze winter doet de MSC Magnifica nog IJmuiden (waar tevens kan worden opgestapt) aan in plaats van Rotterdam. Het betreft een 8-daagse cruise naar vijf populaire Europese steden – Hamburg (Duitsland), Zeebrugge voor Brugge en Brussel (België), Rotterdam, Le Havre voor Parijs (Frankrijk) en thuishaven Southampton voor Londen (Verenigd Koninkrijk). De verkoop van deze cruises zal binnen enkele dagen van start gaan.

MSC Cruises zal in oktober 2022 twee schepen hebben die vanuit Southampton varen. Eerder werd al bekend dat MSC Virtuosa vanaf 29 april weer vanuit Groot-Brittannië cruises gaat maken. Het begint met een minicruise naar Guernsey met de laatste afvaart naar de Middellandse Zee op 4 november.

Vertrek uit >> ()
Amsterdam ()
IJmuiden ()
Rotterdam ()
Vlissingen ()
Vertrekjaar
2022
2023
2024
Azië
Canarische Eilanden
Caribbean
Middellandse Zee
Groot-Brittannie
Noord-Europa
IJsland
Baltische Staten
Midden-Oosten
Transatlantisch
Wereldreis
Vertrek uit Nederland
Interesse in cruisen met MSC Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:
MSC Cruises

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “MSC Preziosa doet in winterseizoen 2022/2023 regelmatig Rotterdam aan

  • 6 februari 2022 om 17:01
    Permalink

    Leuk dat MSC regelmatig naar Nederland komt als we bedenken dat MSC ook een Nederlands tintje heeft toen het StarLauro overnam en daar twee beroemde schepen bij gevaren hebben, namelijk de Willem Ruys van de Koninklijke Rotterdamse Lloyd en de Oranje van de Stoomvaart Maatschappij Nederland. Wie dus een cruise met MSC maakt gaat dus in een vernieuwde vorm in de voetsporen treden van hun illustere voorgangers. Bon Voyage !

Reacties zijn gesloten.