Cruisereiziger
Bestemmingen

MSC Cruises start met varen vanuit New York gehele jaar door

MSC Cruises heeft aangekondigd dat het voor het eerst het gehele jaar door afvaarten zal uitvoeren vanuit New York. MSC Meraviglia zal vanaf april 2023 haar thuishaven in de Big Apple hebben voor cruises naar het Caribisch gebied, Bermuda, New England en Canada. Veel van de cruises vanuit New York zullen Ocean Cay MSC Marine Reserve bezoeken – het privé-eiland van de rederij in de Bahama’s.

De inzet is bedoeld om de aanwezigheid van MSC Cruises op de Noord-Amerikaanse markt te versterken. MSC Meraviglia vult de andere schepen van MSC aan die zowel vanuit Miami als Port Canaveral/Orlando in Florida varen.

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises, zei: “New York is een van de meest ongelooflijke en levendige bestemmingen ter wereld, dus door de stad toe te voegen als thuishaven voor de MSC Meraviglia het hele jaar door, vergroten we ons aanbod in Noord-Amerika aanzienlijk. De routes zullen een zeer grote aantrekkingskracht hebben, niet alleen voor onze gasten in de VS, maar ook voor internationale vakantiegangers en gezien het enorme aanbod aan intercontinentale vluchten van en naar de Big Apple, zullen deze afvaarten toegankelijk zijn voor gasten van over de hele wereld.”

 

Naar Bermuda, Canada of Caribisch gebied

MSC Meraviglia biedt een breed scala aan routes, variërend van 7 tot 12 dagen.  Er zijn opties beschikbaar voor gasten om extra dagen te boeken voor of na hun cruise om het meeste uit de stad die nooit slaapt te halen.

“We hebben onze mix van routes ontworpen om te profiteren van de geografische flexibiliteit van New York, zodat onze gasten kunnen genieten van de zon in het Caribisch gebied tijdens de lente- en winterseizoenen, naar Bermuda kunnen gaan in de zomer of naar het noorden kunnen gaan om de natuurlijke schoonheid van Canada in de herfst. En natuurlijk, voor die gasten die New York willen ontdekken, is er de mogelijkheid om dit voor of na hun cruise te doen om echt het meeste uit hun vakantie te halen.”

Hoogtepunten van het reisplan van New York:

  • Caribische routes van 8 of 9 dagen, met aanloop in Nassau, de Bahama’s en Ocean Cay MSC Marine Reserve – het prachtige privé-eiland van MSC Cruises, ook in de Bahama’s.
  • Bermuda-routes van 7 dagen en drie dagen aangemeerd in King’s Wharf gecombineerd met verschillende ontspannende dagen op zee.
  • Noordelijke routes van 11 of 12 dagen met aanloop naar Boston, Massachusetts; Portland, Maine; Charlottetown, Prins Edwardeiland; Halifax en Sydney, Nova Scotia; en Saint John, New Brunswick. Cruises van 12 dagen zijn inclusief een extra bezoek aan Newport, Rhode Island.

Pakketreizen

Om ervoor te zorgen dat gasten zowel aan de wal als eenmaal aan boord het meeste uit hun cruisevakantie halen, ontwikkelt MSC Cruises nieuwe pakketten die gasten een complete end-to-end-ervaring bieden. Deze full-service pakketten omvatten een keuze uit vluchten, een 4-sterrenhotel met ontbijt en andere handige diensten zoals pre-cruise excursie, cruise pre-check-in bij het hotel, bagageservice van hotel naar de hut en privé haventransfers.

Deze aantrekkelijke pakketten zijn beschikbaar voor de MSC Meraviglia’s New York-routes en andere belangrijke inschepingshavens zoals Venetië/Marghera, Monfalcone, Triëst, Athene en Miami en zijn ontworpen om gasten een naadloze en stressvrije ervaring te bieden. Deze service is beschikbaar voor het komende zomerseizoen.

Kan je ook niet wachten om naar New York te gaan?

MSC Cruises Cruise Online Sunweb

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)