Mein Schiff biedt themacruises aan: Full Metal Cruise, Schlager cruise en Kelly Family Cruise

De Duitse rederij TUI Cruises gaat verder waar het twee jaar geleden was met drie nieuwe themacruises: de Full Metal cruise in juni, de Schlager cruise in september en de Kelly Family cruise, ook in september 2022 op haar Mein Schiff cruiseschepen.

Full Metal Cruise

De Full Metal Cruise is alweer de 9e editie, en wordt gevaren van 2 tot 7 juni 2022. Mein Schiff 3 neemt al haar gasten mee van Bremerhaven naar Invergordon in Schotland en Newcastle. Een programma met de beste Full Metal bands op 3 verschillende podia en andere locaties, brengen alle muziekliefhebbers in extase. Daarnaast zijn er karaoke, Meet & Greets met de muzikanten, lezingen, bioscoop, een tattoo shop en workshops.

Prijzen vanaf €1749 (balkonhut, lagere categorieën zijn inmiddels volgeboekt)

Bekijk de cruise bij TUI Cruises >

Schlager cruise op Mein Schiff 6

Van 9 tot 14 september 2022 vaart de Schlagerliner weer, de Mein Schiff 6. Vanuit Kiel genieten gasten vijf dagen lang van de grootse Duitse Schlager muzikanten. Onderweg wordt gestopt in Stockholm en het eiland Bornholm in Zweden. Ook op deze reis zijn er tal van podia en diverse extra’s zoals lezingen en karaoke wedstrijden.

Prijzen starten bij €1149 voor een binnenhut.

Bekijk de cruise bij TUI Cruises >

Kelly Family cruise

Helaas kon de vorige Kelly Family cruise door COVID niet plaatsvinden, maar fans kunnen alvast in hun agenda noteren dat de volgende Kelly Family cruise plaats zal vinden van 14 tot 18 september 2022. Er zijn nog geen details bekend gemaakt, maar ongetwijfeld zal het programma van 2020 worden ingehaald. Denk aan poolfeesten, meet & greets, workshops en een uitgebreid programma mét en rond de cultband die in de jaren 90 één van de meest succesvolle bands in Europa was.

Bekijk de cruises snel bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)