Cruisereiziger
Liveblog

LIVEBLOG: Binnenkijken op de Celebrity Beyond

Miriam stapt maandag in Southampton aan boord van het spiksplinternieuwe cruiseschip Celebrity Beyond van Celebrity Cruises. Het derde schip in de Edge-klasse vaart haar laatste 3-daagse shakedown cruise ‘to nowhere’, voordat het woensdag vertrekt voor haar officiele 10-daagse maiden voyage naar de Middellandse Zee.

Ben jij benieuwd hoe het zusterschip van de Celebrity Edge en Celebrity Apex er van binnen uitziet? Miriam gaat het schip verkennen en zal daarvan live verslag doen op deze pagina, Facebook, Twitter en Instagram. Wil jij iets specifieks weten of zien van de Celebrity Beyond? Stuur ons een mail of laat onderstaand een reactie achter.

Lees ook:

Ben je ook nieuwsgierig naar de mooie Celebrity Beyond? Bekijk de cruises bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “LIVEBLOG: Binnenkijken op de Celebrity Beyond

  • Een levensgenietster pur sang, met Rotterdam ook in de picture.

Reacties zijn gesloten.