Fotoreportage: Gloednieuwe Norwegian Prima voor de eerste keer in Amsterdam

De maiden voyage van de gloednieuwe Norwegian Prima van Norwegian Cruise Line is vrijdagavond beëindigd in Amsterdam. Het eerste schip van de Amerikaanse rederij in de Prima-klasse werd door de Port of Amsterdam bij haar eerste bezoek aan het einde van de middag onthaald met erewater. Norwegian Prima is nog tot zondag 4 september om 03:30 uur aan de kade bij Cruise Port Amsterdam te bewonderen. Dan vertrekt het voor een 11-daagse cruise naar de Oostzee. Op 20 september is het 295 meter lange schip weer terug in Amsterdam.

Eind september verlaat Norwegian Prima Europa en trekt ze naar de Verenigde Staten. Ze zal daar cruises maken naar het Caribisch gebied vanuit New York City, Galveston, Texas en Miami in oktober en november. Daarna gaat ze naar haar thuishaven Port Canaveral, Florida, en Galveston, Texas. Volgend jaar zomer keert Norwegian Prima terug naar Europa en Amsterdam.

Rian van Dongen (https://shipphotography.jimdofree.com) was bij de eerste aankomst van de Prima in Amsterdam en maakte onderstaande fotoreportage.

Lees meer over dit baanbrekende schip van Norwegian Cruise Line:

Boek je Prima cruise bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel - Nieuw! Cruisewinkel TUI

Hoe is het cruisen bij Norwegian Cruise Line? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)