LIVEBLOG: Holland America Line viert 150-jarig jubileum in Rotterdam

Vandaag is het exact 150 jaar geleden dat het schip de Rotterdam I voor de eerste keer met passagiers vanuit Rotterdam naar New York vertrok. Om dit 150-jarig jubileum te vieren vaart de Rotterdam VII van Holland America Line nogmaals deze historische cruise. De trans-Atlantische reis duurt 13 dagen. Daarbij worden ook Le Havre in Frankrijk en Plymouth in Engeland aangedaan.

Deze bijzondere gebeurtenis wordt groots gevierd op en rond de Wilhelminapier in Rotterdam met een dagprogramma van 11:00 uur tot het moment dat het schip vertrekt voor haar memorabele overtocht om 18:00 uur. Klik hier voor het volledige programma of kijk op 150jaarhal.nl. Holland America Line nodigt iedereen uit om het schip feestelijk te komen uitzwaaien.

Lees meer over het 150-jarig jubileum van Holland America Line:

Volg vandaag ons liveblog en mis niets van alle festiviteiten zowel aan de kade als aan boord van de Rotterdam VII.

Interesse in cruisen met Holland America Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

ANWB Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel - Nieuw! Cruisewinkel Stip TUI

Hoe is het cruisen bij Holland America Line? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Bekijk de laatste aanbiedingen van de Rotterdam:
Prijs >
Onder €500
€500-€1000
€1000-€1500
€1500-€2000
€2000-€2500
Boven €2500

Minicruise Noorwegen & Denemarken met de Rotterdam bij Stip

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)