Cruisereiziger
Doop

Doopmoeder Wonder of the Seas bekendgemaakt na TikTok wedstrijd

Royal Caribbean International heeft de doopmoeder van het grootste cruiseschip ter wereld, Wonder of the Seas, bekendgemaakt. Marie McCrea uit het Amerikaanse Pennsylvania is als winnares uit de bus gekomen bij de prijsvraag #SearchforWonderMom op het sociale media platform TikTok. Ze was aangemeld door haar dochter Allie.

De toegewijde moeder, echtgenote en voormalig kankerpatiënt zal op 9 december in Port Canaveral de hoofdrol spelen tijdens de naamgevingsceremonie van het nieuwste cruiseschip in de Oasis-klasse. Royal Caribbean ontving meer dan 16.000, veelal emotionele, inzendingen op de hashtag.

Op 13 november kwam Wonder of the Seas voor de eerste keer aan in haar nieuwe thuishaven Port Canaveral. Het schip vaart voornamelijk 8-daagse cruises naar het oostelijke en westelijke gedeelte van de Caribbean met daarbij een stop bij haar prive-eiland Perfect Day at Coco Cay op de Bahamas.

Interesse in cruisen met het grootste cruiseschip ter wereld? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!