Cruisereiziger
Aanbieding

Holland America Line komt met exclusief aanbod voor singles

In het kader van ‘Singles Appreciation Day’ dat elk jaar wordt gevierd op 15 februari heeft Holland America Line een speciale actie voor alleenreizenden. Als je tussen 15-27 februari 2023 een hut voor alleen gebruik boekt op één van de geselecteerde Europa 2023 reizen dan krijg je 10% korting op de cruise. De geselecteerde cruises in de periode april tot en met oktober 2023 zijn met de Rotterdam, Nieuw Statendam en Oosterdam in Noord-Europa, de Middellandse Zee en transatlantische cruises. Hier zit tevens 1 vertrek vanuit Rotterdam en meerdere vanuit Amsterdam bij.

Klik hier voor een overzicht van de geselecteerde cruises waar het aanbod op van toepassing is.

Meer over alleen op cruise lees je hier.

Cruises met Holland America Line zijn boekbaar bij:
ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI
Favorieten uit de fanshop

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!