Cruisereiziger
Prijsvraag

Cruisereiziger organiseert Holland America Line fotowedstrijd

Aanstaande dinsdag viert Holland America Line haar 150e verjaardag. Dit bijzondere jubileum viert de rederij met de Nederlandse roots in haar thuishaven Rotterdam met festiviteiten in Hotel New York, het voormalige hoofdkantoor van Holland America Line, en aan boord van de Rotterdam aan de Holland Amerika kade. Klik hier voor een overzicht van het feestprogramma. Ter gelegenheid van deze mijlpaal organiseert Cruisereiziger een speciale Holland America Line fotowedstrijd. Daarbij maak je kans op een door Cruisereiziger samengestelde Holland America Line goodiebag met diverse leuke HAL items.

Wat moet je doen?

Stuur jouw meest dierbare eigen (!) Holland America Line foto van de afgelopen 150 jaar voor de fotowedstrijd naar het e-mailadres HALfoto@cruisereiziger.nl en laat ons daarbij weten waarom deze foto zo speciaal voor jou is. Je kan je foto met toelichting tot en met zondag 30 april 2023 naar ons toesturen. De winnaar maken we volgende maand bekend.

We moedigen iedereen aan om zijn/haar bijzondere foto ook te delen op social media onder de hashtag #HALfoto, zodat we de sociale kanalen de komende weken zo veel mogelijk opfleuren met mooie Holland America Line herinneringen.

Wil jij weer cruisen met Holland America Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)